Odtajněna podpora hry The Crew Motorfest pro druhý rok, přibude nový ostrov a další novinky

novinka  5
Martin Šmíd, 11. 9. 2024 11:03
Závodní hra The Crew Motorfest od Ubisoftu se stala mezi hráči celkem oblíbená, a proto ji vývojáři ze studia Ivory Tower budou podporovat i v druhém roce jejího života. Druhý rok přinese 6. listopadu doposud největší aktualizaci, díky níž se z The Crew Motorfest stane o 50% větší hra. Je to díky přidání ostrovu Maui s hustými bambusovými lesy, vodopády nebo plážemi Kaihalulu či ikonickým parkem Haleakalā, a to zcela zdarma. Ostrov bude dle vývojářů plně integrován do současného světa, přičemž na něj bude možné cestovat po moři, vzduchem i normálně po zemi skrze spojovací most, a to bez jakýchkoliv načítacích obrazovek.

To ale není vše, protože druhý rok odstartuje pátou sezónou, která bude obsahovat druhou část Made in Japan s tematickými závody, eventy a lokacemi plnými neonů. Po dokončení se hráčům odemkne Rivals Race a možnost postavit se proti ostatním v závodech jeden na jednoho napříč oběma ostrovy. Dále se do hry v rámci druhého roku dostane nový PvE režim The Chase Squad a 20 nových vozidel.

Dnes jsme se také dozvěděli, že vývojáři z Ivory Tower pracují na updatu, který umožní hrát hry The Crew 2 a The Crew Motorfest v offline režimu bez nutnosti připojení k internetu. Vývojáři chtějí, aby bylo možné si hry užívat ještě mnoho let a aby se hráči nemuseli bát, že k nim ztratí přístup, pokud budou vypnuty servery.


Zdroj: TZ

The Crew Motorfest

ps5xsxps4xone
Ubisoft, Ubisoft
Datum vydání hry:
14. 9. 2023
Žánr:
Závodní
KARTA HRY
8/10

Komentáře