Střípky informací o připravovaném novém dílu série Battlefield

novinka  2
Martin Šmíd, dnes, 18:39
Před několika dny jsme se dozvěděli, že nový Battlefield se vrátí ke kořenům série a nabídne mapy pro 64 hráčů, vrátí se třídy postav a vše se bude odehrávat na moderním bojišti. Herní insider Tom Henderson se o hře dozvěděl další podrobnosti, o kterých se nyní podělil skrze svůj web Insider Gaming. Pojďme se na ně podívat.
  • Studio Ripple Effect připravuje bezplatný Battle Royale spin-off, který bude propojen s novým dílem Battlefieldu, stejně jako je Warzone propojené s Call of Duty. Odehrávat se má na nějakém tropickém ostrově. 
  • Hra se odehrává někdy mezi lety 2027 a 2030, přičemž kampaň popisuje střet mezi NATO a soukromou armádou. Hra se má odehrávat na různých místech světa, včetně Gibraltaru, který byl znázorněn na prvním artworku. Dále se má hra odehrávat i v USA.
  • V současnosti se plánuje pro multiplayer 45 zbraní, což je dvojnásobek toho, co nabídl Battlefield 2042. Také se plánuje na start v současnosti 10 map. Tento počet odpovídá předchozím dílům.
  • Přepracovaná bude ve hře destrukce, přičemž vývojáři provádějí i velké změny v pohybu a herních možnostech. Jako ukázku Tom Henderson zmínil možnost chytit a odtáhnout zraněného spoluhráče. Tohle má být začleněno hlavně do Battle Royalu, ale Henderson zmiňuje, že se s tím počítá i do klasického multiplayeru.
  • Název hry zatím není stanoven, ale vývojáři se rozhodují mezi názvy Battlefield a Battlefield 6. 
Zdroj: Insider Gaming/Tom Henderson

Komentáře