Soutěž s hrou Luigi's Mansion 2 HD

novinka  4
Martin Šmíd, 4. 7. 2024 9:00
Od dnešního dne je v prodeji hra Luigi's Mansion 2 HD pro konzoli Nintendo Switch. Jak už název napovídá, jde o remaster dobrodružné duchařské adventury z kapesní konzole Nintendo 3DS, který se může pochlubit modernizovanou vizuální stránkou i upraveným ovládáním. Při této příležitosti vám přinášíme menší soutěž.

Připraveny jsou pro tři výherce speciální balíčky, obsahující pěkný hrníček s motivem hry Luigi's Mansion 2 HD, plakát, samolepky, přívěsek na klíče a přívěsek na telefon. A jak se soutěže zúčastnit? Stačí nám odpovědět na tři jednoduché otázky.

  1. Jaké hodnocení si u nás odnesla hra Luigi's Mansion 3 z roku 2019 pro konzoli Nintendo Switch?
  2. V jakém roce původně vyšla hra Luigi's Mansion 2 pro kapesní konzoli Nintendo 3DS?
  3. Jak se jmenuje přístroj, který Luigi používá pro chytání duchů v Luigi's Mansion 2?


Své odpovědi nám zašlete na mail luigisoutez@seznam.cz, do něhož uveďte i svůj nick zde na webu. Zúčastnit se mohou všichni registrovaní čtenáři na Konzolista.cz z Česka a Slovenska.

Soutěžit můžete do 4. července do 20:00. Následně hned vyhlásíme vítěze, kterým napíšeme soukromou zprávu i mail s žádostí o adresu, na níž následně bude výhra odeslána. Proto prosím kontrolujte své mailové schránky i soukromé zprávy zde na webu, abyste o případnou výhru nepřišli.

Za poskytnutí cen děkujeme společnosti ConQuest entertainment, distributorovi Nintenda v ČR a SK

Zdroj: Konzolista.cz

Luigi’s Mansion 2 HD

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
27. 6. 2024
Žánr:
Adventura, Plošinovka
KARTA HRY
8/10

Komentáře