Příští rok vyjde first-person psychologický horor The Occultist

novinka  2
Martin Šmíd, 7. 8. 2024 17:24
Herní vydavatel Daedalic Entertainment před malou chvilkou oznámil first-person psychologický horor The Occultist, na němž pracují vývojáři ze studia DALOAR. S vydáním se počítá v příštím roce pro PC i konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Přesné datum vydání bude teprve stanoveno. „Ve hře The Occultist se vyšetřovatel paranormálních jevů Alan Rebels vydává na záhadný ostrov GodStone, aby zde odhalil příčinu zmizení svého otce. Ačkoli se otec o ostrově během uplynulých desetiletí opakovaně zmiňoval, Alan o něm ví jen to, že se na ostrově jeho otec narodil a vyrůstal. Alan ale necestuje sám. Má s sebou mystické kyvadlo neznámého původu, které jej doprovázelo při vyšetřování všech minulých paranormálních případů. Na tajuplném ostrově GodStone zůstaly jen ulice zahalené mlhou a domy snažící se dohnat našeho vyšetřovatele k šílenství. Při jejich průzkumu Alan brzy zjistí jedno: Tento případ bude jedinečný,“ stojí v popisku hry, u níž vývojáři slibují next-gen vizuální zpracování, chytré hádanky i střety s různými protivníky. Níže v novince se můžete podívat na dnešní oznamující trailer.

VLASTNOSTI

  • Mystické kyvadlo: Alanův nejdůležitější předmět. Právě díky kyvadlu může Alan využívat pět jedinečných a originálních mechanik a ovlivňovat prostředí kolem sebe.
  • Akce z pohledu vlastních očí: Zažij zlověstný svět hry The Occultist z pohledu Alana Rebelse a tajemným kyvadlem odhal, co se na ostrově GodStone odehrálo.
  • Hororový boj o přežití: The Occultist se může pochlubit všemi prvky hororového žánru a nabízí napínavý průzkum i tíživou atmosféru. Nechybí ani poutavé osobní vyprávění.
  • Next-gen grafika: Hra The Occultist má překrásnou grafiku, takže tě hororový zážitek opravdu pohltí.
  • Hra na schovávanou: Alan se přímé konfrontaci snaží za každou cenu vyhýbat. Příběhem musí opatrně postupovat tak, aby se nenechal nachytat nepřipravený.
  • Výrazné postavy: Ostrov GodStone obývají nepřátelé, kteří z tvého vyšetřování udělají skutečnou noční můru.
  • Hádanky: Čekají tě hádanky jednoduché i takové, které vyžadují hluboké znalosti okultních věd.
  • Soundtrack: Soundtrack ke hře The Occultist zkomponoval proslulý skladatel Pepe Herrero.
Zdroj: TZ

The Occultist

ps5xsx
Daedalic Entertainment, DALOAR
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře