Představena akční survival open-world hra Terminator: Survivors

novinka  12
Martin Šmíd, 29. 2. 2024 19:40
V květnu 2022 herní vydavatel Nacon oznámil, že v Miláně založil svoji novou pobočku Nacon Studio Milan, pod níž bude patřit studio RaceWard Studio (RiMS Racing), ale také druhý tým, který se postará o akční survival hru zasazenou do post-apoklyptického otevřeného světa, jenž je založen na jedné z nejpopulárnějších filmových značek. O pár měsíců později jsme se dozvěděli, že tou značkou je Terminator. Dnes se hra po dvou letech vývoje připomněla skrze pěkný trailer, navíc jsme se dozvěděli první podrobnosti i to, že se bude jmenovat Terminator: Survivors.

Oficiální popisek od vývojářů

V otevřeném světě legendárního Terminátora se sami nebo s dalšími hráči budete pokoušet přežít poté, co planetu zpustošil Soudný den.

Od takřka úplné likvidace lidstva uplynuly čtyři roky. Skutečný průběh událostí je stále neobjasněn. Vylézáte ze svého úkrytu, abyste se pokusili vybudovat základy společnosti ve světě, který udělá vše pro to, aby z povrchu země odstranil vás i zbytky civilizace. Na území kolem sebe musíte sbírat materiál, informace, ostatní přeživší a klíčové zdroje. Jedině díky tomu budete schopni se svými druhy budovat nový domov.

Na světě ale nejste sami. Stroje Skynetu vám jdou po krku. Nic necítí. Nikdy se nezastaví. A před ničím. Mají jediný cíl: Vymazat veškeré stopy lidstva. Sami nebo v rámci skupiny čtyř lidí veďte lidské povstání z popela a odhalte pravdu za bombami, Skynetem a hrozbou Terminátora.

Setkejte se s legendárními postavami filmové série a nechte se pohltit propracovaným světem vybudovaným na základech postapokalyptické budoucnosti načrtnuté mistrovským dílem Jamese Camerona.

NEZNIČITELNÁ HROZBA - Zkoumejte otevřený svět a hledejte klíčové materiály a přeživší, které potřebujete k rozvoji své domovské základny. Nesmíte však zapomenout na jedno: Vždy vám půjde po krku obávaný a smrtící Terminátor.

ODHALTE PRAVDU - V neprozkoumané větvi příběhu zjistěte, co se vlastně o Soudném dni stalo, a pokuste se změnit osud lidstva.

POVSTAŇTE Z POPELA - Rozvíjejte na své domovské základně pozůstatky lidské civilizace. Vybudujte nový opěrný bod lidí a hrdě se postavte na odpor strojům, ať už sami, nebo až se třemi přáteli.

PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ VYSTŘELÍTE - Ačkoli budete mít k dispozici zbraně k boji zblízka i na dálku, možná bude lepší vzhledem k všudypřítomné hrozbě ze strany strojů Skynetu postupovat nenápadně a obezřetně.

Zdroj: TZ

Terminator: Survivors

xsxps5
Nacon, Nacon Studio Milan
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY

Komentáře