Oznámena hra Orcs Must Die! Deathtrap, vyjde začátkem příštího roku

novinka  0
Martin Šmíd, 17. 7. 2024 16:12
Studio Robot Entertainment dnes odpoledne oznámilo hru Orcs Must Die! Deathtrap. Jde o nový díl oblíbené akční tower defense série, který bude mít nyní plnou podporu kooperativního hraní pro čtyři hráče. Hra je plánována na začátek příštího roku pro PC i konzole Xbox Series X/S. Vývojáři v oznámení zmiňují, že si vyslechli zpětnou vazbu od hráčů na předchozí hry a rozhodli se ji zapracovat do nového dílu. „Zůstáváme věrní klasické chaotické akci a odlehčenému tónu, ale přidali jsme kooperaci pro čtyři hráče, nové hrdiny s unikátními schopnostmi, rozšířili jsme rozmanitost úrovní a přidali nové možnosti, včetně roguelite postupu. Naším cílem bylo nabídnout doposud nejlepší zážitek ze zabíjení skřetů," stojí v oznámení vývojářů. Níže naleznete oznamující trailer i další podrobnosti od vývojářů.

Oznamující trailer

Popisek hry od vývojářů

  • Najděte si mezi válečnými mágy roli, která vám bude vyhovovat – každá nabízí jedinečné zbraně, schopnosti, pasti a osobnost. Každý z hrdinů je uzpůsobený pro jiný herní styl a postavy mohou fungovat nezávisle i spolupracovat a navzájem se doplňovat, abyste si mohli vychutnat všestrannou a nekompromisní likvidaci orků.
  • Vychutnávejte si hru o samotě nebo v kooperaci až čtyřčlenného týmu – každá z možností nabízí jedinečné výzvy a odměny. Hra je vytvořená tak, aby se uzpůsobovala počtu hráčů a poskytovala tak vyváženou a napínavou zábavu v libovolné kombinaci.
  • Čelte čím dál krvelačnějším hordám orků a dalších odporných stvůr s náhodnými bonusy a postihy, které ovlivňují vašeho hrdinu, pasti, zbraně, atributy a samotné úrovně. Na nepřátele a vaše obranné možnosti mají vliv i okolní faktory, například počasí a denní doba. Tyto bonusy a postihy se navzájem sčítají, takže se sami rozhodněte, zda budete pokračovat v boji proti stále větším hordám, nebo se vrátíte do své hradní základny, abyste posílili svého hrdinu, zbraně a pasti, než se střetnete s obávaným orčím generálem v drsném boji proti bossovi.
  • Ponořte se do vylepšeného soubojového systému, ve kterém kombinace hrdinských dovedností a prozíravých pastí způsobuje v řadách orků nevídaný masakr. Užijte si napínavý a svižně reagující boj na dálku i zblízka z pohledu třetí osoby. Bavte se u bláznivých fyzikálních interakcí a komických ragdoll efektů. Kochejte se pohledem, jak vaše pasti velkolepým způsobem odhazují, drtí a sekají orky a spalují je na popel.
  • Hra Orcs Must Die! Deathtrap se věrně drží milovaného humoru, osobitosti a kouzla, které tuto sérii proslavily. Ať už jde o vtipné orčí brebentění, spektakulární fyzikální model, díky kterému létají ječící orkové vzduchem, nebo našlapaný soundtrack plný kytar a dunících bicích, vše je vytvořeno tak, abyste si mohli vychutnávat neustálý přísun adrenalinu.
Zdroj: TZ

Orcs Must Die! Deathtrap

xsx
Robot Entertainment, Robot Entertainment
Žánr:
Strategie
KARTA HRY

Komentáře