Producent Metal Gear Solid by rád v budoucnu znovu spolupracoval s Kojimou

novinka  7
Martin Šmíd, 29. 6. 2024 9:30
Včera společnost Konami zveřejnila nové video o sérii Metal Gear Solid, v němž prozradila několik nových podrobností o připravovaném remaku Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Zároveň se v něm objevil i producent série Noriaki Okamura, jenž by dotázán fanoušky, jestli je šance, že se někteří bývalí vývojáři k Metal Gear Solid vrátí. Na otázce bylo jasně patrné, koho tím fanoušci myslí.

 „Nepřísluší mi odpovídat jménem někoho jiného, kdo nepracuje pro Konami, ani odhadovat, co si myslí. Za sebe ovšem mohu říci, že osobně bych si nepřál nic jiného než znovu spolupracovat s panem Kojimou a zbytkem týmu. Kdyby se to stalo, byl by to sen. Lidé se ale přesunuli k jiným věcem a mají jiné závazky, takže to je prostě současná realita. Nemůžeme brát jako samozřejmost to, že by s námi ostatní znovu spolupracovali,“ odpověděl Noriaki Okamura na otázku, jestli se Hideo Kojima a další vývojáři vrátí k sérii Metal Gear Solid.

Podle Okamury v současnosti na remaku pracuje hodně vývojářů původního týmu, který připravil Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Sám Okamura byl producentem mnoho spin-offů série Metal Gear Solid, mezi nimiž je Metal Gear Acid 2, Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel, Metal Gear Solid: Portable Ops, Metal Gear Solid: Portable Ops Plus a Metal Gear Survive. Okamura také potvrdil, že stejně jako u Metal Gear Solid: Master Collection, bude Kojima a další bývalí vývojáři uvedeni v titulcích remaku hry Metal Gear Solid 3.

Zdroj: TZ

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

xsxps5
Konami, Konami
Žánr:
KARTA HRY

Komentáře