DC Universe Online - Mr. Freeze

novinka  3
Petr Strecker, 23. 12. 2009 11:52
DC Universe Online přinese na naše televizní obrazovky řadu komiksových postaviček. Dnes se díky Warner Bros. Interactive a Sony Online Entertainment podíváme na jednu, kterou budou znát především fanoušci Batmana. Jde o Mr. Freeze.

Victor Fries zasvětil celý svůj život beznadějnému hledání léku pro svoji milovanou ženu Noru. Victor udržuje tělo své ženy permanentně zmražené v domnění, že jednoho dne najde lék, který vyléčí její fatální chorobu. Při jednom z chemických pokusů o vytvoření léku, byl vystaven silnému záření roztoku, který změnil celou chemii jeho těla. Aby přežil, musí permanentně nosit svou kryogenickou kombinézu, která jeho tělo udržuje v požadovaném chladu, když je venku teplota větší jak pod bodem mrazu.

Victor Fries, nyní známý jako Mr. Freeze, obdržel nabídku spolupráce od Batmana, nakonec ale odmítl, jelikož za chorobu jeho ženy může, dle svého osobního názoru, právě Batman. Ozbrojen svým Freeze Gunem, se Mr.Freeze spolčuje s ostatními kriminálníky, aby získal peníze na výzkum léku a diamanty, aby udržel své tělo dostatečně chladné pomocí své kombinézy.

Máš dostatečně chladné srdce, abys mohl bojovat na straně Pana Freeze? Nebo jsi dostatečně hodný, abys přinesl teplo v podobě ochrany městu Gotham? Neváhejte a podělte se s námi o vaše plány, co uděláte poprvé, když se setkáte s Mr. Freezem. Obrázky naleznete kliknutím na http://konzolista.cz/seznam-her/karta/dc-universe-online--mr.-freeze_1531.html . DC Universe Online vyjde příští rok na Playstation 3.
Zdroj: TZ

DC Universe Online - Mr. Freeze

ps3
SOE, SOE
KARTA HRY

Komentáře