Studio Supermassive Games připravuje hru Little Nightmares III

novinka  4
Martin Šmíd, 22. 8. 2023 20:15
Herní vydavatel Bandai Namco dnes během prezentace Gamescom Opening Night Live oznámil přípravu hororové plošinovky Little Nightmares III, která vyjde v příštím roce. Na ní už nepracují tvůrci prvních dvou dílů, ale studio Supermassive Games. To na prvních dvou dílech spolupracovalo a navíc má zkušenosti s hororovými hrami, takže jde o ideální náhradu. Níže v novince se můžete podívat na dnešní oznamující trailer s prvními záběry z hraní.

Oficiální popisek distributora

Poprvé v sérii se hráči mohou postavit svým dětským strachům s kamarádem, protože hra bude hratelná v online kooperaci, která hráčům umožní převzít roli jedné ze 2 nových postav, Low nebo Alone, v tomto děsivém světě. Hra bude také plně hratelná v režimu jednoho hráče s umělou inteligencí ovládající druhou postavu.

Ve hře Little Nightmares III budou hráči sledovat cestu Low a Alone, dvou přátel, kteří hledají způsob, jak se dostat z Nowhere. Budou cestovat po Spirále, světě plném nebezpečných hrozeb, jako je Monster Baby v Nekropoli. Každá postava u sebe nosí svůj vlastní ikonický předmět, Low luk a šíp, Alone hasák, který budou používat k řešení hádanek a pomůže jim v jejich snaze o útěk.

Zdroj: TZ

Little Nightmares III

xsxps5
Bandai Namco, Supermassive Games
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře