Představena hra NHL 25, vyjde letos v říjnu

novinka  7
Martin Šmíd, 22. 8. 2024 17:42
Studio EA Sports dnes představilo hokejovou hru NHL 25, která vyjde 4. října letošního roku pro konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Letošní ročník přinese dle vývojářů velké změny nejen v hratelnosti, ale přepracování se dočkají i některé herní režimy. Níže v novince najdete informace z tiskové zprávy.

Informace z oficiálního oznámení

S jádrem v podobě zcela nového animačního systému na bázi logiky reaguje ICE-Q na kontextuální události na ledě s bezprecedentním realismem. Tvoří také základ přepracované hokejové hratelnosti. Systém ovládání bruslení Next-Gen Vision Control umožní hráčům laterální pohyb po modré čáře, zablokovat protihráče s pukem, zůstat čelem proti brance a mnoho dalšího. Vylepšená umělá inteligence pomůže uživatelům autenticky řešit různé herní situace, využívat aktualizovaná schémata pro přesilovky a těžit z otevřených zón ledové plochy díky lepší poziční hře a ofenzivním příležitostem. A dále je tu systém Reactive Actions se sériemi nových animací, umožňujících lepší, rychlejší a spolehlivější reakce nebo vyhnutí se kolizím v kritických situacích,“ stojí v oznámení ohledně novinek, které nový ročník NHL přinese. 

NHL 25 zahrnuje změny v hratelnosti, rány z první podle dovednosti, nové živé události ve WOC, režim HUT Wildcard a zjednodušený systém rozvoje s jednou XP napříč celým režimem HUT. Střely z první na základě dovednosti hráč rozšiřují nabídku autentických herních situací a vytváří unikátní momenty. Čtením hry v útočném pásmu a nacházením volných spoluhráčů se mohou uživatelé dočkat odměny v podobě nechytatelné bomby, která může skončit euforií z proměněné šance. Zcela nový systém Grudge Match sleduje historii vzájemných utkání mezi týmy ve všech hlavních online a offline režimech a doplňuje sérii o speciální X-faktory získané za předcházející střetnutí mezi rivaly. Kromě toho se ve hře objeví technologie Sapien, která v kombinaci s výkonem enginu Frostbite, zajistí na konzolích nové generace kvalitativně vyšší vizuální ztvárnění postav hokejistů.

Přepracování se dočkal také populární režim Franchise. Centrum režimu získalo jednodušší navigaci umožňující hráčům snadno přistupovat k novým, relevantním a přehledněji uspořádaným informacím. A to je jen jedna z mnoha novinek v režimu Franchise, které budeme postupně představovat s blížícím se datem vydání. Další podrobnosti o této a dalších funkcích přineseme v plánovaných videích s detailními rozbory.

V NHL 25 se také na přebalu hry, jako vůbec první sourozenci v historii EA SPORTS, sejdou bratři Quinn, Jack a Luke Hughesovi, jejichž styl hry je zosobněním značného progresu herní inteligence nového ročníku série.

EA SPORTS NHL 25 Deluxe Edition zahrnuje sedmidenní přednostní přístup, 4600 bodů NHL Points, balíček hráčů NHL pro HUT, balíček cílů podle vlastního výběru „Hockey is Family“ pro HUT (2 ×, CLK 82), balíček hráče na přebalu podle vlastního výběru pro HUT (CLK 84, 1 z 8), startovní balíček Wildcard podle vlastního výběru pro HUT (CLK 84, 1 z 6), Battle Pass z bonusem ZK pro WOC (2 ×), exkluzivní sadu pro hráče pro WOC a okamžitou odměnu v NHL 24 (Jack, Quinn nebo Luke Hughes podle vlastního výběru s CLK 99). Hráč, kteří si předobjednají* NHL 25 Deluxe Edition do 13. 9. získají dodatečný balíček bratrů Hughesových podle vlastního výběru pro HUT (CLK 84). Fanoušci mohou také obdržet věrností předobjednávkovou nabídku v podobě 10% slevy na předobjednávku NHL 25 Deluxe Edition. 

Zdroj: TZ

NHL 25

ps5xsx
EA SPORTS, EA SPORTS
Datum vydání hry:
4. 10. 2024
Žánr:
Sport
KARTA HRY

Komentáře