Elden Ring Shadow of the Erdtree si odnáší první vysoká hodnocení, mluví se o jednom z nejlepších rozšíření

novinka  8
Martin Šmíd, 18. 6. 2024 16:54
Už tento týden vychází velké rozšíření Shadow of the Erdtree pro výbornou akční RPG hru Elden Ring. Před malou chvilkou začaly vycházet první recenze, no a asi moc nepřekvapí, že studio FromSoftware nezklamalo a padají velmi vysoké známky a mluví se dokonce o jednom z nejlepších rozšíření, jaké kdy vyšlo, které nasazuje laťku pořádně vysoko. Chválí se rozmanitost a design nového herního světa, nové skvěle navržené souboje s bossy, velmi dobrý příběh, nové postavy a ohromující soundtrack.

„Shadow of the Erdtree dokázal překonat má vysoká očekávání. Studio FromSoftware mohlo dodat jen více Elden Ringu, místo toho tu ale máme další inovaci žánru." – 9.5/10 (Destructoid)

„Stejně jako předtím základní hra, i Elden Ring: Shadow of the Erdtree zvyšuje laťku pro rozšíření pro jednoho hráče. Bere vše, co ze základní hry dělalo přelomové RPG a zhušťuje to do 20.25 hodin dlouhé kampaně poskytující nové fantastické výzvy." - 10/10 (IGN)

„Elden Ring: Shadow of the Erdtree je vynikající rozšíření původní hry. Zaměřuje se na skvělý design úrovní a fantastické souboje s bossy, což z něj dělají naprostou povinnost pro fanoušky žánru." – 10/10 (GamingBolt)

Zdroj: TZ

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

ps5xsxps4xone
Bandai Namco, FromSoftware
Datum vydání hry:
21. 6. 2024
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře